Hieperdepiep, kom feesten bij Kidz-party

Unieke kinderfeestjes

"The Place To Be" voor super, hippe en unieke kinderfeestjes! De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en worden gegeven op een woensdagmiddag en in het weekend, overige dagen kunnen bij uitzondering in overleg met elkaar. De tipi tentjes kan je voor iedere dag reserveren indien deze natuurlijk niet elders gereserveerd zijn, dit feestje is voor bij jullie thuis. Let op dat de kinderen kleding dragen die vies mogen worden.

Velen gingen jullie voor en verlaten het feestje altijd met een big smile. Van wellness en beauty tot diverse creatieve feestjes en zelfs een tipi tent (sleepover) party, het kan allemaal bij Kidz-Party. De keuze is reuze en je kan kiezen of je het feestje bij jullie thuis wilt of op de feestlocatie van Kidz-party in de gemeente Peel en Maas. Hoe tof is dat?!! Onder het motto "Vrijheid Blijheid" verzorgd Kidz-party onvergetelijke kinderfeestjes welke nog lang in het geheugen van eenieder blijft hangen! Kidz-party is ook te volgen op Facebook, met geregeld ludieke acties.

De creatieve feestjes op locatie worden volledig verzorgd in een creatief atelier in Panningen waar talloze leuke activiteiten worden gedaan, door zowel kinderen als volwassenen. Tijdens jullie feestje is de ruimte geheel voor jullie beschikbaar. Het atelier is speciaal ingericht voor creatieve activiteiten, voor de wellness party kan de ambiance alhier "anders" aanvoelen dan in Maasbree, hier is de ruimte meer ingericht voor de wellness. Dit is natuurlijk "persoonlijk", kijk vooral goed naar welke locatie jullie voorkeur uitgaat. De wellness party kan voor in Maasbree alleen in het weekend gereserveerd worden en wanneer je toch graag de woensdag wilt boeken dan is  alleen het atelier in Panningen beschikbaar. 

Neem snel een kijkje in het menu of open hieronder direct de link naar het feestje en maak jullie keuze welk feestje voor jullie onvergetelijk kan worden! Kom jij ook feesten bij Kidz-party? 

Tipi tent (sleepover) party

Wellness party

Jewelry party en een uniek sieradendoosje versieren

Zeepketting maken en een heerlijke bodyscrub

Voor het reserveren, vragen, of meer info, dan kan je onderaan de pagina ook het contactformulier invullen en wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen of een berichtje sturen via 06-15398298.    

 - Kidz-party - corinabeurskens@live.nl - 06-15398298 - KvK nr. 76555593